MENIU

O tânără mămică din Buzău a murit din cauza depresiei

O tânără mămică, în vârstă de 23 de ani, și-a pus capăt zilelor, miercuri seară, înghițind un pumn de medicamente, din cauza depresiei.

Tânăra locuia împreună cu soțul său și fetița acestora în vârstă de un an în același bloc cu părinții fetei, pe care îi vizita des, așa cum s-a întâmplat și miercuri seară. Aceasta fost găsită într-una dintre încăperi în stare de leșin, moment în care unul dintre părinți a sunat la 112. Astfel, a fost preluată în stare de inconștiență de salvare și adusă de urgență la Spitalului Județean Buzău.

Din păcate, la scurt timp, victima a suferit un stop cardiac din care nu a mai putut fi resuscitată, în ciuda eforturilor medicilor, care au durat două ore.

În urma evenimentului, potrivit stiridebuzau.ro, poliția a dechis o anchetă pentru a stabili cu exactitare împrejurările care au condus-o pe tânără să facă acest gest. De asemenea, apropiații fetei sunt de părere că o depresie puternică ar fi împins-o la suicid, gest la care a recurs fără să mai țină cont nici măcar de existența fetiței de un an în viața ei.

Prietenii au aflat despre tragedie printr-o postare făcută de soțul său, pe o rețea de socializare: ”Dumnezeu să te odihnească în pace, doduțo, veșnic te voi iubi”, este mesajul care însoțește fotografia acesteia.