MENIU

O tânără din Moldova a chemat la ziua de naştere toţi iubiţii - foştii şi actualul. Ce a urmat

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, au ajuns duminică seară pe mâna poliției după ce s-au luat la bătaie din cauza unei fete. S-a întâmplat într-un karaoke din Chişinău, unde domnişoara îşi sărbătorea ziua de naştere.

Pentru a-i calma pe tineri, a fost nevoie de intervenția a două echipaje de poliție ale Batalionului de Reacţionare Operativă. După câteva pahare de tărie, unul dintre tineri și-a adus aminte că fata, care a fost mai întâi iubita lui, îl înșelase când era plecat peste hotare.

" - Prietena mea, nu era stabilă. Eu am trăit deja cu ea trei ani de zile. Eu ma duc să mă distrez puțin, iar ea...ea are prieten. - Te-a înșelat? - M-a înșelat."

Tocmai când cei doi părea că s-au calmat, un alt tânăr din gaşcă şi-a dat seama că nu se poate împăca cu gândul că aceeaşi domnişoară, care a fost cândva şi iubita lui, se află acum într-o altă relaţie, scrie Publika.md. 

"Prietena lui, apoi e prietena mea."

Tinerii au fost duși la Inspectoratul de Poliție din sectorul Râșcani. Acolo, unii dintre ei au încercat să agreseze polițiștii.

Totuşi, cel mai mult a avut de suferit actualul prieten al fetei. Tânăra n-a putut explica de ce s-au luat la ceartă foştii ei iubiţi.

"-De la nimica toată. Noi singuri nu am înțeles de la ce s-a luat cearta. Pur și simplu au ieșit și l-au lovit cu pumnul. -Fostul prieten l-a atacat pe actualul? -Da. Băiatul care l-a lovit nu e nimic pentru mine."

Iubitul fetei spune că nu s-a așteptat ca distracția lor să se termine astfel.

"Unul dintre ei mi-a propus să beau, eu le-am zis că nu consum alcool, iar altul m-a lovit şi m-a înjurat. Sunt actualul prieten al fetei, al domnișoarei."

Pentru isprava lor, agresorii riscă să se aleagă cu amenzi.

Mai multe articole despre:
Moldova aniversare faţă