MENIU

O stewardesă a fost suspendată după ce a publicat un clip... cel puţin controversat

O stewardesă a fost suspendată după ce a publicat un clip... cel puţin controversat

O însoţitoare de zbor de la compania aeriană British Airways a fost suspendată după ce a fost descoperit, pe internet, un clip video controversat în care apare femeia.    

Stewardesa s-a filmat, îmbrăcată în uniformă, în timp ce îşi mirosea ciorapii şi încălţămintea. „Vreţi să îmi miros pantofii şi ciorapii?”, întreabă femeia, potrivit Independent. Clipul s-a viralizat şi a ajuns în presă. La scurt timp după aceea, însoţitoarea de zbor a fost suspendată. British Airways a anunţat că un astfel de comportament nu este acceptabil şi că va derula o anchetă.

Pe internet există o piaţă pentru lenjeria, pantofii şi ciorapii folosiţi de stewardese. Cei care au fetişuri legate de astfel de obiecte plătesc chiar şi zeci de dolari pentru acestea, pe site-uri precum eBay.

„Dresuri purtate de stewardese în zboruri internaţionale. Mărimea medie şi purtate de o doamnă înaltă. Poti fi trimise spălate sau nu”, este unul dintre anunţuri. Una dintre femeile care îşi vinde pantofii pe eBay susţine că după ce a postat anunţul a fost asaltată cu mesaje de la potenţiali clienţi. Majoritatea întreabă ce miros au pantofii.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
avion suspendare online video stewardesă filmare clip