MENIU

O șoferiță de 25 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu mașina sub un TIR, pe A1 - FOTO

Sursa foto: IPJ Timiş

Accident teribil, în noaptea de diminică spre luni, pe Autostrada Vestului în Timiș, în zona localității Dumbrava. Șoferita unui autoturism care circula cu viteză mare a intrat sub remorca unui TIR care transporta schele metalice. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost distrusă complet, iar tânăra de la volan a murit pe loc.

Femeia de 25 de ani a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de echipajul de descarcerare.

„La locul evenimentului au fost trimiși 8 pompieri din cadrul Stației Faget cu o autospecială de prima intervenție și comandă, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În urma evenimentului, a rezultat o victimă (de sex feminin) încarcerată, în vârstă de aproximativ 25 ani. Victima a fost descarcerată fără semne vitale și declarată decedată de catre medicul SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Timiș.

Polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii tragediei.

„În urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca o femeie, în varsta de 25 de ani, a condus un autoturism pe banda 1, dinspre localitatea Margina înspre municipiul Timisoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune fata-spate cu un ansamblu rutier, condus de un barbat, în varsta de 42 de ani, care se afla în miscare pe banda 1 de circulatie. În urma evenimentului a rezultat, din nefericire, decesul femeii, aceasta fiind singura în autoturism. Conducatorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Mai multe articole despre:
accident timis soferita moarta a1