MENIU

O româncă îi ia apărarea lui Charlie Sheen. Ce spune despre actor

O româncă de la Holywood, celebră după ce s-a împrietenitt cu mai multe vedete de peste ocean, i-a luat apărarea lui Charile Sheen, care a ascuns timp de patru ani că are HIV și și-a plătit partenerele să țină acest lucru secret.

Daniela este un fost menechin stabilită în Sua și măritată cu un celebru fotograf de la Holywood, Christopher Ameruoso. Prin intermediul soțului ei a reușit să se împrietenească cu o serie de vedete amaricane, precum Pamela Andreson, actorul Johnny Depp, sau Steve Tyler din formația „Aerosmith“. Daniela, care este originară din Timsoara și a purtat înainte de căsătorie numele de Lupu, s-a apropiat și de actorul Charlie Sheen, căruia i-a luat apărarea după ce scandalul internațional a izbucnit, în urmă cu două zile.


 „Charlie Sheen este un om care se află în gândurile și rugăciunile mele din prima zi de când l-am întâlnit. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu el și a fost foarte atent și generos cu mine și cu soțul meu. Singurul motiv pentru care va povestesc experiența mea cu el este că țin sincer la starea să de sănătate și pentru mine este o persoană pentru care merită să mori. I-am spus lui Charile de mai mult timp despre frumusețea cunoașterii lui Iisus. Dorința mea, din suflet, este să-l aduc aproape de Christos și să- folosească numele cu slavă, nu ca să blesteme!
Indiferent ce a făcut Charlie, conștient sau nu, este un om vrednic de milă, la fel că mine și că ține!" a scris Daniela Ameruoso, potrivit Cancan.ro.

Mai multe articole despre:
HIV manechin Charlie Sheen Daniela