MENIU

O româncă a angajat 20 de africani să lucreze pentru ea

Afacere cu angajaţi din Africa de Sud

Reţeta scurtă a businessului Wild Olive African Artisans pare simplă: se iau o româncă de nici 30 de ani, mai multe cărţi de chimie organică şi aplicată, se adaugă 20 de localnici din Africa de Sud, o compoziţie originală de săpun natural şi afacerea-i gata. Reţeta detaliată are însă o desfăşurare de roman.

Mădălina Bhatia (37 de ani) a început să studieze pianul şi vioara când avea 3 ani şi jumătate. Ulterior a mers la liceul de artă Dinu Lipatti, unde a dat pianul şi vioara pe flaut.

Îşi dorea să urmeze Conservatorul de la Viena, însă nu a avut fondurile necesare, astfel că şi-a amânat visul pentru o perioadă şi a început Facultatea de Drept din Bucureşti. Nu a terminat-o însă niciodată, pentru că în ultimul an a plecat la Viena să strângă banii necesari pentru conservator.

Totuşi, visul din copilărie nu s-a materializat, pentru că în 2006 a decis să se mute acolo unde se termină Africa, în Cape Town, unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume. Aici şi-a dezvoltat un business propriu pe segmentul cosmeticelor naturale şi al obiectelor decorative, Wild Olive African Artisans. Mai multe pe Business Magazin.

Mai multe articole despre:
afacere afaceri Africa Mădălina Bhatia