MENIU

O nouă zi de săpături la ,,casa groazei'' din Caracal și audieri surpriză

Audieri în cazul tragediilor din Caracal. Nicușor Oacă și Remus Rădoi, doi afaceriști controversaţi din zonă, sunt așteptați în fața anchetatorilor. Cei doi au ajuns sub lumina reflectoarelor după ce comisarul-șef Nicolae Alexe, fost numărul 2 la IPJ Olt, a luat legătura cu Remus Rădoi pentru a-i cere ajutor să o găsească pe Alexandra.

Potrivit unor surse judiciare consultate de G4media, în Caracal, există două clanuri care se ocupă cu cămătarie, proxenetism și furturi: Oacă și Vacă.

La un alt nivel, este clanul bodyguarzilor lui Remus Rădoi, zis Codiță, om de afaceri cu legături în presă și politică, considerat omul fraților Ciocan, unul dintre ei fiind deputat PSD, susține G4media.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Realitatea TV, Nicușor Daniel Oacă susține că poliția a căzut în plasa grupurilor de influență din zonă. 

Acesta este și motivul pentru care anchetatorii vor să-i audieze pe Nicușor Oacă și Remus Rădoi

Concomitent cu audierea celor doi, continuă cercetarea la locuința lui Gheorghe Dincă, după ce ieri au început săpăturile în curtea sa. La cercetări au fost aduse un excavator și o vindanjă.  Anchetatorii speră să găsească mai multe indicii și probe, prin care să reuşească să desluşească misterul crimelor comise de Gheorghe Dincă. 

Bărbatul a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) și apoi le-a ars cadavrele.

Fiica lui Gheorghe Dincă: Dacă e adevărat ce a făcut nu o să-l iert

Mai multe articole despre:
Caracal Casa groazei