MENIU

O nouă televiziune îşi va începe emisia

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat licenţă cu difuzare prin cablu televiziunii de documentare Cinethronix din Constanţa, care va emite în Bucureşti, în zona de sud-est a României şi în Bulgaria.

Consiliul a fost de acord, în unanimitate, cu acordarea unei licenţe societăţii Cinethronix Television Production SRL din Constanţa pentru televiziunea Cinethronix care va avea un format tematic, urmând să difuzeze filme documentare româneşti. Televiziunea va începe să emită în maximum două luni, scrie Mediafax.ro.

Administratorul şi unicul acţionar al societăţii, Cosmin Nicolescu, a fost prezent la şedinţa CNA de marţi, pentru a-şi susţine solicitarea. Acesta a declarat că societatea pe care o deţine este o casă de producţie de documentare cu tematica românească şi funcţionează de 11 ani, adăugând că o parte din documentarele realizate de aceast studio de producţie sunt deja difuzate de aproximativ 30 de televiziuni locale, precum Travel Mix, Naşul TV şi Neptun TV.

Potrivit solicitării, Cinethronix va avea ca zonă de difuzare locală oraşul Bucureşti, iar ca zona regională, judeţele Constanţa, Ialomiţa, Ilfov, Buzău, Teleorman şi Dâmboviţa. De asemenea, televiziunea va emite la nivel internaţional în Bulgaria.

Mai multe articole despre:
România televiziune Cinethronix