MENIU

O nouă ţeapă în România: te întreabă dacă ai borcane goale de vânzare, îţi dau 500 lei, după care...

Borcane goale

O nouă metodă de jecmănire îi lasă pe românii neatenţi fără economiile din casă.

O femeie din Sibiu a dat 13.000 de lei pe câteva borcane goale, scrie TurnulSfatului.ro. Sibianca a fost păcălită de persoane pe care le-a întâlnit pe stradă să vândă borcane goale și a rămas fără 13.000 de lei.

Povestea a început săptămâna trecută, în data de 12 februarie, dimineaţa, când în faţa unui complex comercial situat pe strada Luptei, o sibiancă a fost abordată de o persoană de sex feminin sub pretextul că doreşte să cumpere niște borcane goale.

Bucuroasă că poate să câștige ușor o sumă de bani, sibianca a invitat la ea acasă pe femeia necunoscută.

Întâlnirea a avut loc pe 16 februarie, chiar în locuinţa victimei, după cum s-au înțeles, pe stradă. Numai că femeia "cumpărătoare de borcane" a venit la domiciliul persoanei vătămate însoţită de o altă femeie. Aici, profitând de neatenția și naivitatea sibiencei, cele două femei au furat peste 13.000 de lei din casă.

"Pentru a achita recipientele, cele două femei i-au înmânat soţiei o bancnotă de 500 lei, solicitând rest, după care, în timp ce una dintre femei i-a distras atenţia, cealaltă a sustras banii. După plecarea celor două necunoscute, victima a constatat că femeile au sustras suma de aproximativ 13.000 lei", informează miercuri reprezentanții IPJ Sibiu.

Mai multe articole despre:
ţeapă borcan borcane goale