MENIU

O nouă speranță pentru Alexandru, constructorul fără picioare, dar cu credință în Dumnezeu

Echipa Realitatea PLUS l-a ajutat pe Alexandru, bărbatul care muncește zi de zi ca să își construiască o casă deși a rămas fără picioare și fără o parte din mână să fie văzut de un medic. Acum are speranța că boala sa ar putea fi vindecată. În plus, cu ajutorul dumneavoastră, al telespectatorilor care ne urmăriți și care ați donat din puținul vostru, casa lui Alexandru este cu fiecare zi mai aproape de a fi terminată. 

Chiar dacă nu mai are picioare și a rămas recent fără palma de la o mână, Alexandru muncește în continuare la casa pe care vrea să le-o lase nepoților. Și nu oricum ci, așa cum îi place lui să spună, ‘cu spor și cu credință’.

"La camera specială cred că în cel mult 2-3 zile, dacă mă ajuta Dumnezeu, sunt aproape finalizat. În ultimele 2 săptămâni chiar am lucrat. Fără ajutorul dvs, al celor de la Realitatea Plus și al tuturor telespectatorilor care au donat nu aș fi putut să duc la bun sfârșit această provocare.

Joi, Alexandru a ajuns în fața medicilor care l-au consultat. O echipă de profesioniști crede că a găsit un tratament care să îl ajute pe Alexandru să scape de boala care i-a schimbat toată viața.

Asta înseamnă o nouă speranță că va reuși să își salveze mâna care i-a mai rămas. Totuși, ca să poată munci în continuare cu aceeași plăcere și dragoste de viață, Alexandru are nevoie de ajutorul nostru. Materialele de contrucții sunt scumpe și pentru el fiecare cărămidă contează. Dacă doriți să îl ajutați pe Alexandru să își îndeplinească visul, o puteți face în contul RO75UGBI0000672009746RON - titular: VASILE ALEXANDRU.



Și, în timp ce Alexandru ne arată cum se poate reconstrui o țară, chiar și cu o singură mână, După două luni de vacanță, parlamentarilor le-a fost greu să se întoarcă la muncă. La Senat, unul din două scaune a fost gol. Cei care au venit la muncă au ascultat parcă plictisiți imnul, intonat de Corul Madrigal.