MENIU

O nouă seară explozivă: Bayern și Real Madrid se "bat" în cea de-a doua semifinală Champions League

O nouă seară explozivă: Bayern și Real Madrid, în cea de-a doua semifinală Champions League

Bayern și Real Madrid se întâlnesc miercuri seara, în a cea de-a doua semifinală din Liga Campionilor. Se anunță un meci extrem de spectaculos la Munchen, pentru cele două echipe nu există altă cale decât victoria. Mai multe detalii, cât şi LIVE BLOG-ul partidei, puteţi vedea pe realitateasportiva.net. 

În sferturi, Bayern a trecut fără emoții de Sevilla, în timp ce Real a suferit serios cu Juventus, deși câștigase clar în Italia, cu scor 3-0. Torinezii au egalat situația în retur, însă Ronaldo a fost iar decisiv, a marcat în prelungiri din penalty, iar Real se luptă acum pentru un loc în finala de la Kiev.

Partida din această seară, între Bayern și Real Madrid, se anunţă una extrem de dificilă pentru ambele echipe, care vor da totul pentru a câştiga.

În prima semifinală, Liverpool a făcut un meci excelent cu Roma și e aproape de calificarea în finala UCL, după succesul clar din Anglia, scor 5-2.

Mai multe detalii despre meciul dintre Bayern și Real Madrid cât şi LIVE BLOG-ul partidei, puteţi vedea pe realitateasportiva.net. 

Mai multe articole despre:
fotbal Real Madrid meci Real Champions League Bayern