MENIU

O nouă dramă în familia lui Corneliu Vadim Tudor

Au trecut mai bine de doua saptamani de la moartea prematura a lui Corneliu Vadim Tudor. In timp ce fiica cea mare se ocupa de afacerile acestuia, vaduva se ocupa de strategiile financiare.

Vestea ca Vadim Tudor a facut un infarct si a ajuns la spital a luat pe toata lumea prin surprindere, mai ales ca politicianul nu dadea nici un semn ca ar fi grav bolnav. Moartea "Tribunului" a fost deplansa de o tara intreaga. In cele trei zile de priveghi, mii de oameni au venit sa ii aduca un ultim omagiu lui Vadim. Sotia si cele doua fiice nu s-au dezlipit de la capataiul acestuia, iar pe ultimul drum, politicianul a fost condus cu onoruri militare.

"Trec prin momente foarte grele. Fiecare incearca sa isi dea seama ce vor face de acum incolo, cum se vor intretine, cum vor face fata tuturor provocarilor. Vor fi nevoiti sa mai concedieze angajati. Au o durere imensa in suflet, insa pur si simplu nu are din ce bani sa mai plateasca atatea salarii", a declarat un apropiat al familiei Vadim Tudor, pentru CANCAN.ro.

Mai multe articole despre:
Corneliu Vadim Tudor familie doliu a murit