MENIU

O nouă crimă îngrozește România. Și-a dus iubita de mână spre moarte

Atât de mult a iubit-o, încât nu a suportat gândul că ar putea fi a altcuiva. Aşa că, orbit de gelozie, Ionel i-a curmat viaţa Simonei. A plănuit totul în cel mai mic detaliu.

Ştia exact la ce oră vine Simona acasă, iar când a deschis uşa să intre în apartament a intrat rapid după ea. Cu un cuţit cu lama de 20 de centimetri, i-a curmat rapid viaţa. Loviturile în zona pieptului au fost atât de intense, încât inima Simonei şi-a pierdut din substanţă, după cum arată raportul medico-legal, scrie tribuna.ro.

Ionel a părăsit pentru scurt timp sufrageria apartamentului, unde era corpul inert al iubitei, s-a dus în baie şi, cu acelaşi cuţit a încercat să se sinucidă. S-a întors după ce s-a înjunghiat în piept şi s-a aşezat lângă Simona, cu o mână pe cuţit şi cu cealaltă pusă „protector” peste cea pe care a ucis-o pentru că nu îl putuse iubi. A ţinut-o de mână şi aşa a aşteptat să moară. Doar că lucrurile nu au ieşit aşa cum a plănuit. Speriaţi de strigătele fetei, vecinii au sunat la 112. Paramedicii au reuşit să îl salveze pe criminal. Pentru Simona nu s-a mai putut face nimic.

Mai multe articole despre:
crimă asasin ucigaş