MENIU

O mașină a explodat când era alimentată cu GPL, în Pantelimon: Angajatul benzinăriei A MURIT, șoferul, rănit, dus la spital - Foto&Video

Accident teribil într-o benzinărie. O mașină a explodat în timp ce era alimentată cu GPL, în județul Ilfov, duminică dimineață. Din păcate, sunt două victime, una dintre ele a murit. 

O explozie neurmată de incendiu s-a produs duminică dimineață în orașul Pantelimon, la stația de alimentare CNG din Bulevardul Biruinței 89.
Potrivit primelor informații, o butelie CNG a unui autoturism a explodat în momentul alimentării.
Circulația este blocată în zonă.
Zeci de mașini de mașini de poliție, SMURD și pompieri intervin la fața locului.
Din păcate, o persoană a murit și o alta este rănită și a fost transportată la spital.
Șoferul autoturismului este în viață, s-a ales cu răni ușoare.
Angajatul stației de alimentare a murit. Acesta avea 26 de ani.
Totul s-a petrecut duminică dimineață, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, jud. Ilfov, a anunțat ISU Ilfov.


La data de 21 mai a.c., în jurul orei 5:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o stație de alimentare carburant GNC,  din Pantelimon, în timp ce se efectua alimentarea unui autoturism cu GNC, butelia acestuia ar fi explodat. 

Imediat la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din orașul Pantelimon și Voluntari, pompieri militari și SMURD, pentru efectuarea activităților din competență.

Au fost luate măsuri de delimitare și conservare a locului faptei.

În cauză a rezultat rănirea  șoferului autoturismului, un bărbat de 42 de ani,  precum și decesul operatorului stației GNC, un bărbat,  în vârstă de 26 de ani.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, care a ridicat trupul neînsuflețit.

Bărbatul rănit a fost transportat de către echipajul SMURD, la un spital din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat.

Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD.

La acest moment, polițiștii  efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit IPJ Ilfov.

Mai multe articole despre:
explozie masina gpl victime explozie ilfov pompieri