MENIU

O mare vedetă pleacă de la România TV

Vedeta pleaca de la Romania TV

Realizatoarea de televiziune Corina Dragotescu a anunțat vineri, pe Facebook, că a încheiat colaborarea cu România TV, postul de televiziune controlat de Sebastian Ghiță

Corina Dragotescu a anunțat vineri, pe Facebook, că emisiunea pe care a realizat-o la România TV a fost cel mai frumos proiect la care a participat și i-a mulțumit lui "Sebi" că l-a susținut.

"Am terminat colaborarea cu România TV. Le mulțumesc tuturor colegilor care au făcut posibil acest proiect, de la Noaptea Realității până acum, la Noaptea Minții #mia. A fost cel mai frumos proiect la care am participat. Îi mulțumesc lui Sebi că l-a susținut... Mă simt mai bogată sufletește și îmi pare rău că ne despărțim. Va pup pe toți cei care țineți la mine și mi-ați arătat mereu lucrul acesta", se arată în mesajul publicat de Corina Dragotescu.

Plecarea jurnalistei vine în contextul în care la România TV au apărut probleme cu plata salariilor. Angajații au fost informați că săptămâna aceasta va primi fiecare 1.000 de lei, indiferent de salariul pe care îl au, potrivit Paginademedia.ro.

„Asa cum v-au anuntat astazi sefii de sectii, din cauza intarzierii incasarilor vom parcurge o perioada delicata din punct de vedere financiar. Cu toate eforturile depuse, salariile aferente lunii mai vor suporta intarzieri. Plata lor se va efectua in functie de incasari." le-a spus Cătălin Popa, director editorial, într-un mesaj angajaților.

Mai multe articole despre:
Corina Drăgotescu vedetă tv Romania TV