MENIU

O mânca pielea, i s-a spus că e o iritație. Nu i-a trecut. Abia după un an a aflat că nu are scăpare

Tinerii din imaginea alaturata credeau ca vor avea un viitor luminos in fata. Destinul insa le rezervase altceva, scrie Kanald.ro. 

In luna iunie a anului 2013 Lucy, pe atunci in varsta de 27 de ani, dezvoltase o mancarime destul de suparatoare, care se manifesta pe toata suprafata corpului.

Desi la inceput nu i-a dat importanta, in cele din urma tanara a inceput sa mearga la medici pentru a investiga problema. La unul dintre cabinete i s-a spus ca are scabie si i s-a dat o lotiune speciala cu care sa se dea pe piele.

Tratamentul nu a avut insa niciun rezultat iar mancarimea devenise atat de intensa incat Lucy isi facea rani deschise pe piele din cauza scarpinatului.

Fata a mers ulterior la un alt doctor, care i-a spus ca ar avea o alergie si i-a prescris o serie de medicamente antihistaminice. Nici acest tratament nu a dat niciun rezultat.

In cele din urma, la un al treilea control, Lucy a aflat o veste devastatoare. Mancarimea era de fapt provocata de o forma de cancer la bila care, din cauza faptului ca nu a fost tratat la timp, ajunsese intr-un stadiu terminal. Tanara nu mai avea nicio scapare.

"Cand i s-a spus ca are cancer totul s-a darmat in jurul ei. A fost un soc urias. Am facut tot posibilul sa nu plang, voiam sa fiu puternic pentru ea", marturiseste Liam, iubitul ei.

Desi boala avansa iar efectele erau din ce in ce mai grave, Lucy voia sa duca o viata cat mai apropiata de normal in continuare. In octombrie 2014 s-a maritat cu Liam.

Din nefericire, in februarie 2015, cancerul a rapus-o.

Mai multe articole despre:
cancer mancarime