MENIU

O mamă disperată a sunat la o companie aeriană. ”S-a pierdut!”. Ce a urmat întrece orice așteptări

O femeie din Marea Britanie a sunat la o companie aeriană și i-a rugat pe reprezentanții acesteia să caute un ursuleț de pluș pe care fiica ei l-a pierdut și de care cea mică era extrem de atașată. A urmat o adevărată campanie de căutare a jucăriei și mesajul femeii a ajuns viral pe Facebook.

Femeia a mers până-ntr-acolo încât să-i roage pe angajații companiei să caute jucăria în aparatele de zbor. ”Fiica mea a avut ursulețul cu ea peste tot, încă din ziua în care s-a născut”, le-a spus femeia angajaților companiei aeriene cu care a zburat din vacanță înapoi în Marea Britanie. ”Acum fiica mea este devastată, așa cum sunt și eu”, a adăugat aceasta, potrivit mirror.co.uk.

Fetița a văzut ultima dată jucăria într-unul dintre geamantane, când a părăsit cu familia sa un hotel din Gran Canaria și s-a îndreptat către aeroport.

Pentru că cea mică era supărată, mama ei a publicat pe Facebook un mesaj în care îi ruga pe toți prietenii ei care lucrează la acea companie aeriană - sau care au cunoștințe ce lucrează acolo - să caute ursulețul de pluș.

De altfel, căutarea jucăriei a devenit o adevărată isterie în mediul online, din ce în ce mai multe persone publicând mesaje cu hashtag-ul #findbobbybear. 

Reprezentanții companiei care a operat zborul familiei susțin că au căutat timp de două zile ursulețul peste tot, însă nu l-au găsit. În schimb, îi oferă fetiței mascota companiei să-i țină de urât.

Mai multe articole despre:
avion companie aeriană jucărie findbobbybear