MENIU

O mașină a căzut într-o râpă. Pasagerii au rămas blocați de teamă să nu se prăbușească în gol

O mașină în care se aflau doi bărbați a ieșit, miercuri seară, în afara părții carosabile și a alunecat pe o parte într-o râpă adâncă de aproximativ 6 metri, în comuna Frumosu, Suceava.

Mașina a rămas suspendată pe la jumătatea râpei, în crengile unor arbuști, și era în pericol de răsturnare. Pentru că autoturismul se afla în instabilitate și la orice mișcare s-ar fi putut răsturna, cei doi bărbați au decis să nu riște și să ceară ajutorul la numărul unic de urgențe 112.

La fața locului au intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Pompierii militari au asigurat mașina cu cordițe de salvare, după care au deschis portierele și i-au extras pe cei doi bărbați. De asemenea, paramedicii SMURD i-au evaluat din punct de vedere medical, starea lor fiind una bună.

Conform suceavanews.ro, cu ajutorului TAF de la Ocolul Silvic din zonă, militarii au tras mașina înapoi pe drumul comunal. Deoarece aceasta nu avea decât mici avarii, cei doi bărbați s-au urcat în ea și și-au continuat drumul inițial.