MENIU

O influenceriță a murit după ce și-a injectat acid hialuronic - Trupul tinerei a fost găsit aruncat într-un râu

Acid hialuronic

Un caz incredibil vine din Asia. O influenceriță celebră din Coreea de Sud a fost găsită moartă într-un râu din Cambodgia. Trupul neînsuflețit al tinerei de 33 de ani era înfășurat într-o pânză roșie. Polițiștii au descoperit că vedeta a murit după ce și-a injectat acid hialuronic la o clinică privată deținută de doi soți chinezi. 

 BJ Ahyeong era tânăra de 33 de ani de origine sud-coreeană urmărită de aproape 260.000 de fani pe Instagram. Femeia a fost găsită moartă în condiții misterioase.

Un bărbat și o femeie de 39 și 30 de ani din China care dețin o clinică privată au fost arestați la scurt timp după descoperirea macabră.

Ahyeong a fost văzută ultima dată în clinica lor când tânăra a venit pentru administrarea unor injecții cu acid. Cuplul chinez a mărturisit în fața polițiștilor cambodgieni că tânăra a suferit o criză și a murit în clinica lor.

Însă declarațiile acestora se contrazic. Trupul neînsuflețit al influenceriței a fost găsit de poliția cambodgiană cu leziuni grave pe corp: oase rupte, vânătăi și arsuri, indicii care arată că tânăra a suferit o moarte violentă.

Ministerul sud-coreean de Externe transmite condoleanțe familiei și se oferă să coopereze cu autoritățile din Cambodgia pentru rezolvarea misterului. 

Mai multe articole despre:
influencer acid hialuronic