MENIU

O îndrăgită cântăreaţă din România, în culmea fericirii: soţul ei a fost eliberat din închisoare

Vasile Stănescu, soţul interpretei Niculina Stoican, a fost eliberat din Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, Secţia exterioară Vânjuleţ. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin, pe 6 octombrie, însă bărbatul, trimis în judecată, alături de Genică Boerică şi alte 10 persoane, pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei, a mai rămas câteva zile după gratii, pentru a vedea dacă hotărârea va fi contestată.

Îndrăgita interpretă Niculina Stoican a postat deja, pe Facebook, fotografii cu soțul său, alături de mesajul ”Toate la timpul lor!!! Asta-i viața, asta-i lumea”, reușind să primească sute de aprecieri.

Vasile Stănescu a ajuns în arest în luna ianuarie a anului 2014, când Înalta Curte de Casație și justiție a României a respins ca nefondate recursurile formulate de inculpaţi, scrie gorjeanul.ro.

Soţul cântăreţei a primit şase ani de închisoare. Potrivit informaţiilor din rechizitoriu, în perioada iunie 2001 – iunie 2003, în diverse forme de participaţie penală şi prin folosirea de mijloace frauduloase, inculpaţii ar fi solicitat şi obţinut de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj suma de 13,6 milioane de lei.