MENIU

O ieşeancă a angajat o bonă. Aceasta a rămas însărcinată. A înnebunit când a aflat cu cine

O ieşeancă a angajat o bonă. Aceasta a rămas însărcinată. A înnebunit când a aflat cu cine

Caz halucinant la Iaşi după ce o mamă a fost acuzată de trafic de persoane şi condamnată la închisoare. Totul s-a petrecut anul trecut, pe când Alexandrina se află în Austria. Acolo femeia s-a stabilit alături de concubinul ei şi a adus pe lume doi copii, un băieţel şi o fetiţă. După mai mulţi ani de ralatie, Alexandrina a decis să se separe de concubinul ei, după ce ar fi descoperit o relaţie pe care această ar fi avut-o cu bonă copiilor.

"Tatăl copiilor stătea tot timpul la calculator, nu lucra, stătea doar acasă. Eu munceam şi am angajat o bonă pentru copii. Bona stătea cu copiii şi cu concubinul meu în fiecare zi. Bona pe care o angajasem avea frecvent vânătăi pe ea. O întrebam unde se loveşte, iar ea îmi spunea ba că s-a lovit de nu ştiu ce dulap, ba că în timp ce punea rufe la spălat şi tot aşa. La un moment dat mi-a spus că vrea să meargă la doctor pentru că îi întârziase menstruaţia. Mi-am făcut griji, am crezut că este bolnavă având în vedere că ea locuia numai la mine şi nu avea relaţii", a spus Alexandrina.

Din momentul în care femeia a aflat că bona are probleme a început haosul. "Am vrut să merg cu ea la doctor, dar a refuzat. Atunci mi-am dat seama că este ceva la mijloc. Am întrebat-o dacă nu cumva este însărcinată. Atunci a început să plângă şi mi-a spus că este. Am întrebat-o cine este tatăl...ea nu ieşea din casă. Atunci mi-a pus că este vorba despre Marcel, concubinul meu şi tatăl copiilor mei. L-am sunat şi l-am întrebat despre asta, iar el a negat iniţial", a completat femeia.

Din acel momet Alexandrina a decis să se separe de concubin. "I-am spus că nu mai are ce caută la mine şi la copiii mei. Bona mi-a spus că vrea să facă avort. A făcut asta, iar eu am lăsat-o să aibă în continuare grijă de copii. Marcel, concubinul meu mi-a spus că nu va plăti pensie alimentară şi nu se va lăsa până nu îmi va lua copiii, deşi ei erau pe numele meu", a declarat Alexandrina.

După mai multe procese, femeia a fost acuzată de trafic de persoane şi condamnată la închisoare în Germania. Copiii ei au ajuns acum într-un centru de plasament din România şi încearcă disperată să îi recupereze, scrie bzi.ro.

Mai multe articole despre:
bonă Dădaca