MENIU

O fostă atletă şi-a înjunghiat iubitul

O fostă atletă şi-a înjunghiat iubitul

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din județul Mureș a ajuns în spital marți seară după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în partea stângă a abdomenului, de către iubita sa, o fostă atletă la Clubul Sportiv Unirea. 

Din primele informații, incidentul s-a petrecut într-un bloc de pe strada Arnsberg din cartierul Cetate din Alba Iulia, în urma unui conflict spontan. Potrivit unor surse, după ce a fost înjunghiat, tânărul ar fi încercat să scape și a fugit, însă a fost urmărit de fată, care a sunat la 112. În prezent acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență Alba, scrie alba24.ro.

Tânăra care l-a înjunghiat pe iubitul său în abdomen este Maria Francisca Molnar, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, absolventă a Liceului Sportiv din Alba Iulia și a fost atletă la Clubul Sportiv Unirea.

Potrivit IPJ Alba, tânăra locuia împreună cu iubitul ei, B.S.N., în vârstă de 24 de ani. Marți seara , pe fondul unei neînțelegeri, l-a înjunghiat în zona hemitoracică. Ea a sunat la 112, o ambulanță s-a deplasat la fața locului pentru a-l transporta la spital, unde el a suferit o intervenție chirurgicală.

Tânăra a fost reținută pentru 24 de ore. În acest caz, poliția s-a sesizat pentru tentativă de omor însă și-a declinat competența pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.