MENIU

O filă din jurnalul lui Vlad Pascu, făcută publică. De ce voia să SCAPE tânărul drogat - Planul ascuns al familiei beizadelei

Vlad Pascu/ Foto: Captură Facebook

Avem în exclusivitate pagina din jurnalul lui Vlad Pascu, unde scrie negru pe alb că voia să devină un om mai bun. Șoferul care a ucis doi oameni în 2 Mai pare că își dorea să scape de dependența de droguri și să se refacă emoțional. 

Realitatea PLUS a intrat în posesia unei filă din presupusul jurnal al lui Vlad Pascu. Prima dorință a criminalului din 2 Mai este aceea de a scăpa de dependența de droguri.

DORINȚELE ASCUNSE DIN JURNALUL LUI VLAD PASCU

"Am niște dorințe care mi-au venit și vreau să le scriu să văd care din ele se vor îndeplini cu timpul și care sunt doar vise.
1. Să scap de de dependența de droguri
2. Să mă refac emoțional
3. Să capete tata încredere adevărată în mine din nou
4. Să pot să mă detașez de prietenii mei falși
5. Să leg o legătură de prietenie cu Bemu
6. Să îl salvez pe Tudor de la ce face și să fiu un prieten mai bun cu Eric, pentru că l-am rănit emoțional și nu merita
7. Să găsesc iubirea față de o fată cu adevărat
8. Să fiu în stare să nu mai ascund nimic, deoarece nu pot fi sincer, deoarece eu cu adevărat sunt o persoană jalnică".

Parcurgând această listă cu dorințe, apare întrebarea dacă această filă a fost scrisă înainte ca Vlad Pascu să ajungă în spatele gratiilor sau după aceea.

Totodată, nu este clar nici de ce această listă cu dorințe nu a fost folosită ca probă în dosarul în care este cercetat.