MENIU

O fetiţă de 7 ani le-a scris celor de la Google să le ceară un job. Surpriză - CEO-ul i-a răspuns!

Chloe Bridgewater, o fetiță de șapte ani din Hereford, Marea Britanie, a avut curajul să le scrie o scrisoare celor de la Google. În răvașul său, Chloe a scris că e pasionată de roboți și tehnologie, dar și că-și dorește să lucreze acolo unde sunt bean-baguri și tobogane (n.r. – Google fiind cunoscut pentru oficiile sale interactive). La scurt timp, la scrisoarea lui Chloe a răspuns chiar CEO Google, Sundar Pichai, scrie Businessinsider.com.

Scrisoarea începe cu „Dragă șefule Google” și continuă cu „Tata mi-a spus că-mi va lua un calculator, într-o zi. Eu am șapte ani și profesorii mei i-au spus mamei și tatălui că sunt bună la citit și la matematică. Tata mi-a spus că dacă voi continua să fiu bună și să învăț, aș putea într-o bună zi să am un loc de muncă la Google”, le-a scris Chloe celor de la celebra companie.

Fetița a mai adăugat că e a doua oară când trimite o scrisoare, prima fiind adresată lui Moș Crăciun.

Peste un timp, fetița a primit un răspuns de la șeful companiei, Sundar Pichai. „Aștept scrisoarea ta de aplicare când vei termina școala”, i-a scris Pichai, îndemnând-o să-și urmeze visurile.

sursa