MENIU

O fetiţă a dispărut de pe plajă. După 47 de ani, MISTERUL a fost desluşit: familia e distrusă!

După 47 de ani de la dispariţia, de pe plajă, a unei fetiţe de trei ani, poliţia din Australia a făcut o mare descoperire.

Familia micuţei Cheryl Grimmes se mutase recent din Marea Britanie în Australia şi se crede că micuţa a fost răpită de la cabinele de schimb de pe plajă, pe 12 ianuarie 1970. Anchetatorii au avut puţine indicii despre dispariţia copilului, în afară de o notă de răscumpărare care nu ducea nicăieri şi de un bărbat care a fost văzut fugind către parcare cu o fetiţă blondă înfăşurată într-un prosop.

Dar doi martori, care aveau 9 şi 12 ani la momentul incidentului şi s-au reîntâlnit acum două săptămâni pentru o reconstituire filmată, au descris un adolescent de 17 sau 18 ani, care ar fi zăbovit în jurul cabinelor de probă, înaintea dispariţiei copilului, informează The Times.

"A fost văzut pândind, în acea dimineaţă şi după amiază", povesteşte un detectiv australian. Aceştia cred că băiatul, cu ochi albaştri şi păr şaten, ar fi răpit-o pe micuţa Cheryl după ce fratele ei a lăsat-o la cabinele de probă şi s-a dus să o caute pe mama lor.

Acum fratele fetiţei şi cei doi fraţi ai săi îl roagă pe suspect să ia legătura cu poliţia, pentru ca ei să îi poată îndeplini ultima dorinţă a mamei lor care s-a stins din viaţă acum trei ani, de a afla ce s-a întâmplat cu Cheryl.

"Spune-ne unde este, ca să o putem plânge", imploră fratele lui Cheryl, care susţine că nu s-a iertat niciodată pentru dispariţia surorii sale: "ne-a costat totul pe mine şi familia mea". O recompensă de 100.000 de dolari e oferită pentru orice informaţie care duce la o arestare.

Mai multe articole despre:
0 dispariţie cheryl grimmes mister dispariţie