MENIU

O femeie s-a vindecat singură de scleroză multiplă. Povestea ei este uimitoare

<p>Te poţi g&acirc;dila singur? Ai putea suferi de o boală cruntă</p>

Mariz Pios, profesoară de gimnastică şi fosta reprezentanta a statului francez în gimnastică, a reuşit să învingă o boală autoimună îngrozitoare. După vindecare, femeia a decis să împărtăşească povestea cu restul lumii scriind o carte cu titlul „Cum m-am vindecat de scleroză multiplă prin puterea albinelor”, care a înregistrat un succes uriaş.

Cu 24 de ani în urmă, la vârstă de 50 de ani, Mariz a primit diagnosticul de scleroză multiplă. Medicul care a stabilit diagnosticul a catalogat boală că fiind incurabilă prin mijloacele terapeutice convenţionale şi că, în cel mai bun caz, tot ce se putea încerca era încetinirea progresiei acesteia.

Mariz deschide primul capitol rememorând felul în care medicul ridică neputincios din umeri, şi cu decizia ei de a încerca metode de medicină alternativă, respectiv apiterapia. Înainte de a rămâne la apiterapie, Mariz a încercat şi alte metode naturiste care i-au ameliorat simptomele într-o oarecare măsură, dar care nu au putut stopa progresia bolii.

„Am fost circumspectă la început, ştiind bine că în medicină alternativă sunt şi mulţi escroci, aşa că am avut grijă să mă informez cât mai bine pe acest subiect.

În cele din urmă, am dat peste un chirurg şi oncolog celebru, dl. prof. Henri Joyeux din Montpellier. Acesta promova beneficiile utilizării produselor apicole şi m-a încurajat să le încerc şi eu. În plus, dl. prof. m-a ajutat să formulez multe dintre sfaturile pe care le-am inclus în publicaţia mea”, a declarat Mariz.

„Am luat propolis în fiecare zi timp de patru săptămâni. În iunie 2005, am început terapia cu înţepături de albine, care avea loc de două ori pe săptămâna. Dar am testat iniţial reacţia corpului la înţepături şi am pornit progresiv, că să mă acomodez treptat.

În timp, am crescut numărul de înţepături la fiecare şedinţa de terapie, până când am ajuns la 18 înţepături de albine în luna septembrie a aceluiaşi an. Mai târziu, am crescut numărul la 35.”

„Ultimele rezultate ale examenelor de rezonanţă magnetică din 2011 au indicat că toate leziunile asupra nervilor cerebrali şi a măduvei spinării dispăruseră în totalitate”, a declarat femeia.

Sursa: secretele.com

Mai multe articole despre:
sănătate scleroză multiplă apiterapie