MENIU

O femeie s-a dezbrăcat pe stradă. Trecătorii au luat câte un pix și iată ce i-au făcut

Amy Pence-Brown din Boise, Idaho, are 3 copii, iar două dintre fiicele sale dețin o mică bibliotecă și o grădină în cadrul școlii locale.

Ea reprezintă ceea ce, de obicei, societatea numește ”o femeie cu forme”, și la fel ca orice mamă cu trei copii sau ca orice persoană trecută de 40 de ani, mai are și ceva țesut adipos în plus, piele ce atârnă și păr încărunțit. Cu toate aceste, nu înseamă că nu este frumoasă, plină de viață, idei creative și căldură de oferit, scrie gândul.md.

Pentru a oferi un exemplu, atât pentru propriile fiice, cât și pentru alte femei de vârsta sa, care ar putea fi nesigure de propriul corp – lucru lesne de înțeles, având în vedere tendințele culturii actuale de hipersexualizare a femeii, încă din fragedă copilărie! – ea a decis să realizeze un experiment curajos.

Prin acest experiment inedit, Amy ține să reamintească lumii că ”într-o societate în care se profită din plin de îndoială de sine și de stima de sine scăzută, să te iubești pe tine însuți poate fi un act de rebeliune”. Iar acest lucru inspiră atât de mult. Pe blogul ei puteți citi descrierea integrală, incredibilă și emoționantă, a experimentului.

Femeia recunoaște că în dimineața acelei zile era atât de emoționată încât, la un moment dat, a crezut că va exploda. Dar, în cele din urmă, ca în cazul tuturor actelor de curaj, ea a fost atât de bucuroasă că a dus acest experiment până la capăt.

Un lucru e cert, fiecare persoană are nevoie uneori de încurajări referitoare la propriul corp.

Mai multe articole despre:
oameni dezbrăcat persoană facut pix