MENIU

O femeie răpită l-a mușcat de penis pe atacatorul sexual și a scăpat

Agresiune sexuală
<p>Infractorul cu antecedente sexuale</p>
<p>Infractorul cu antecedente sexuale</p>

O femeie răpită l-a mușcat de penis pe atacatorul sexual, l-a lăsat într-o baltă de sânge și a fugit. Scenele îngrozitoare au avut loc în South Carolina, SUA.

Femeia răpită, al cărui nume nu a fost făcut public, s-a luptat cu Dennis Slaton, în vârstă de 61 de ani, după care l-a înjunghiat și a fugit pe stradă dezbrăcată și acoperită de sânge, a transmis poliția locală.

Slaton, un infractor sexual înregistrat cu multiple condamnări anterioare, a fost acuzat ulterior de agresiune sexuală de gradul I și de răpire.

Potrivit raportului poliției, citat de The INdependent, bărbatul a răpit-o pe femeia din orașul Greenville după ce s-a oprit la o benzinărie și a luat-o la autostop. În loc să o lase la locația unde femeia vroia să ajungă, bărbatul a amenințat-o cu un cuțit și a dus-o la el acasă, potrivit unui raport depus de biroul șerifului din Greenville.

După ce a dus-o forțat în interiorul casei, atacatorul a încercat să o violeze și a amenințat-o cu cuțitul. Femeia nu și-a pierdut sângele rece și i-a dat o lecție individului: i-a smuls efectiv penisul cu dinții, lăsându-l într-o baltă de sânge.

Nu a plecat înainte de a-l înjunghia cu cuțitul cu care fusese amenințată. A ieșit apoi în stradă și a cerut ajutorul vecinilor, care au chemat poliția.

Mai multe articole despre:
atacator