MENIU

O femeie nevăzătoare însărcinată și-a 'văzut' bebelușul pentru prima dată. Cum a fost posibil

<p>O femeie nevăzătoare &icirc;nsărcinată și-a 'văzut' bebelușul pentru prima dată. Cum a fost posibil</p>

Perioada sarcinii reprezintă pentru femei una dintre cele mai frumoase experiențe. Nu același lucru se poate spune și despre mamele nevăzătoare, a căror suferință nu le poate reda posibilitatea de a-și vedea fătul, încă de la primele zile de viață, prin intermediul ecografiilor. Însă, grație unei tehnologii de ultimă generație, o mamă din Regatul Unit a avut parte de cel mai emoționant moment din viața sa, când a reușit să își vadă bebelușul pentru prima dată, potrivit DailyMail.co.uk.

Tatiana Guerra, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut vederea când avea 17 ani și niciodată nu și-a imaginat că va avea șansa de a-și vedea bebelușul, mai ales, pe perioada sarcinii, până când medicii au surprins-o cu o ecografie printată în 3D. Astfel, prin pipăit, Tatiana a reușit să perceapă o reprezentare facială a bebelușului său, o amintire pe care sigur nu o va uita.

"Sunt foarte fericită să îl cunosc pe Murilo....înainte de a se fi născut", a spus tânăra mamă, în timp ce lacrimi de fericire îi curgeau pe obraz.


Mai multe articole despre:
bebeluş mamă femeie nevazatoare ecografie 3D