MENIU

O femeie și-a aruncat bebelușul de la etajul 9 al blocului în flăcări. Ce s-a întâmplat cu el

Incendiu devastator
Incendiu Londra
Infern Londra

Scene înfiorătoare au fost relatate de martorii de la locul incendiului uriaș de la Londra. O femeie și-a aruncat, în disperare de cauză, bebelușul de la etajul 9 al clădirii. Nu a fost singurul părinte care a recurs la această măsură extremă.

Incendiu Londra. Un martor a povestit presei cum o mămică disperată și-a aruncat bebelușul de la etajul 9 al turnului Grenfell Towel și un trecător a reușit să-l prindă.

"Oamenii începeau să apară la ferestre, agitându-se și țipând. O femeie făcea gesturi repetate că își va arunca copilul și cerea ajutor să-l prindă cineva. Un domn a fugit acolo și a reușit să-l prindă. L-a învelit într-un cearșaf sau într-o pătură", a povestit Samira Lamrani, potrivit The Sun.

Un alt martor a povestit că a văzut un copil cuprins de flăcări la etajul 22 care a venit la fereastră și s-a aruncat în gol.

Incendiu Londra. Multe alte scene înfiorătoare au fost relatate presei de cei care au asistat neputincioși în stradă la infernul din cer. Un bărbat a încercat să-și facă o parașută dintr-un cearșaf și s-a aruncat de la etajul 10.  

Un bărbat a povestit în lacrimi cum un tată și-a aruncat doi copii pe fereastră. "Am văzut lucruri groaznice. Era cineva care a alunecat și a căzut, Am văzut o femeie care și-a aruncat copilul, am auzit țipete. Le-am strigat să coboare, dar mi-au spus Nu putem merge pe scări, sunt pline de fum gros".

O altă femeie, pe nume Zara, a spus pentru LBC Radio că a asistat la momentul în care o femeie și-a aruncat băiețelul de aproximativ 5 ani pe geam. "Cred că este ok copilul, poate are câteva oase rupte și răni", a declarat martorul.

Un incendiu devastator a cuprins un bloc de 24 de etaje din centrul Londrei, iar focul a fost stins abia după 9 ore. Peste 200 de pompieri au acționat cu 45 de utilaje, pentru a stinge flăcările care au cuprins clădirea în totalitate.

Imaginile GROAZEI de la incendiul din Londra

Mai multe articole despre:
incendiu londra