MENIU

O femeie fără permis și-a UCIS fetița de 7 ani în timpul orelor de condus! Copila a MURIT pe loc

Carabinieri Italia - imagine de arhivă

O fetiță de numai 7 ani a fost accidentată mortal chiar de mama sa. Femeia exersa pentru examenul de conducere, atunci când în loc să se deplaseze în față, aceasta a băgat în marșarier și a dat cu spatele. Copila nu a mai avut nicio șansă, decesul survenind pe loc. Tragicul incident s-a petrecut într-o provincie din Italia. Urmează informații cu puternic impact emoțional.

Copila în vârstă de 7 ani s-a stins din viață într-o zonă de parcare, foarte aproape de un loc de joacă pentru copii. Micuța a fost lovită mortal de o mașina la volanul căreia se afla chiar mama ei, care a lovit-o în plin în timp ce dădea cu spatele, relatează Click.ro. 

Femeia în vârstă de 33 de ani nu avea încă permis de conducere și tocmai de aceea exersa pentru a se pregăti pentru examenul de conducere. Mama copilei a acționat în mod greșit schimbătorul de viteze. Mai exact, aceasta a confundat prima treaptă de viteză cu marșarierul și autoturismul în loc să se deplaseze în față a mers cu spatele. Acesta a fost momentul în care s-a produs nenorocirea.

Cu toate că paramedicii au intervenit rapid, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a salva viața micuței. Impactul a fost atât de violent încât fata a decedat pe loc.

Poliția investighează cazul pentru a stabili circumstanțele care au dus la producerea acestui accident și va lua măsurile necesare pentru a-i trage la răspundere pe cei implicați.

Mai multe articole despre:
fetita fetita ucisa italia accident masina permis