MENIU

O femeie cu probleme psihice și-a ucis mama și a fugit în pădure! CRIMĂ oribilă în Maramureș

Poliție - imagine arhivă

O crimă a avut loc într-o localitate din Maramureș. O pensionară a fost ucisă chiar de propria fiică. Imediat după crimă, agresoarea de 55 de ani a fugit în pădure, până când a ajuns la o fermă. Polițiștii au găsit-o însă, la scurt timp, iar acum, ea este internată la spitalul de psihiatrie. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional. 

Agresoarea și victima ei locuiau împreună. Cele două se certau frecvent, spun vecinii, iar într-un moment de furie extremă, femeia de 55 de ani şi-a înjunghiat mortal mama.

La scurt timp după gestul extrem, aceasta a fugit în pădure, însă nu înainte de a-i spune unui vecin ce a făcut. Tot el a fost cel care a alertat poliţiştii.

"Aici stătea o bătrână cu fiica sa. Fiica sa era alcoolică şi avea probleme cu capul. A fost dusă de mai multe ori, mai ales în ultimul timp. Îmi pare foarte rău, nu făcuse nimic la nimeni", a spus un vecin. 

În urmă cu o săptămână, suspecta de crimă a fost externată de la psihiatrie. Femeia de 55 de ani a fost internată, din nou, pentru efectuarea expertizei psihiatrice, iar polițiștii o cercetează acum pentru omor calificat. 

Mai multe articole despre:
pensionara crima maramures padure