MENIU

O femeie a murit intoxicată cu monoxid de carbon în propria locuinţă - Un bărbat în stare de inconştienţă a ajuns la spital

O femeie a murit intoxicată cu monoxid de carbon în propria locuinţă

O femeie din localitatea Dumbrăveni, judeţul Sibiu, a murit intoxicată cu monoxid de carbon în propria locuinţă. De asemenea, un bărbat, găsit inconştient în acelaşi imobil, a primit oxigen, fiind transportat la spital.

„Pompierii militari ai Punctului de lucru Dumbrăveni au fost alertaţi prin apel pe numărul unic 112 despre două persoane care au fost găsite intoxicate cu monoxid de carbon în propria casă din Dumbrăveni. La locul indicat s-au mobilizat de urgenţă două autospeciale de stingere şi două echipaje medicale, un echipaj SMURD şi unul SAJ”, a transmis, joi seară, ISU Sibiu.

Forţele au găsit la faţa locului o persoană de sex feminin decedată şi o persoană de sex masculin aflat în stare de inconştienţă ca urmare a intoxicării cu monoxid de carbon.

„Bărbatul, de aproximativ 42 de ani, a primit asistenţă medicală şi oxigen şi a fost transportat la CPU Mediaş”, a mai precizat ISU Sibiu.

Mai multe articole despre:
monoxid de carbon intoxicatie femeie sibiu