MENIU

O copilă a fost bătută de un coleg, în uralele celorlalți elevi din clasă - Autoritățile demarează o anchetă

Bătaie între elevi

Scene de groază într-o școală acolo unde o elevă a fost bătută de un coleg.

Scene de groază la o școală din județul Argeș. O copilă este bătută cu bestialitate de un coleg în timp ce restul copiilor aplaudă și îl încurajează. Clipul a ajuns în atenția autorităților și a fost demarată o anchetă în acest sens. 

Polițiștii argeșeni desfășoară verificări cu privire la o stare conflictuală petrecută între doi elevi la o unitate de învățământ de pe raza localității Dobrești.

Din verificări s-a stabilit că starea conflictuală s-ar fi petrecut în data de 4 martie a.c., în pauză, între un băiat de clasa a VI-a și o fată din clasa a VII-a, elevi ai respectivei unități de învățământ.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Totodată, situația este monitorizată de polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară Argeș, care au planificat desfăsurarea de activități preventive cu elevii unității școlare, în colaborare cu reprezentanții Inspectoratului Scolar Județean Argeș.

Mai multe articole despre:
elev bataie scoala arges