MENIU

O campioană la patinaj face furori pe site-urile pentru adulți. Viața i s-a schimbat radical după prima lună pe OnlyFans

Alexandra Ianculescu

O sportivă româncă de la Jocurile Olimpice face furori pe site-urile pentru adulți. Alexandra Ianculescu a reprezentat România la proba de patinaj viteză în 2018 în Coreea de Sud. Olimpica de 31 de ani a mărturisit că și-a făcut cont pe OnlyFans pentru a face bani mai rapid. Tânăra spune că obișnuia să îi pese de opinile oamenilor, însă nu părerile acestora îi plătesc facturile. 

Patinatoarea Alexandra Ianculescu are 31 de ani. Tânăra s-a născut la Sibiu și a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeong Chan din 2018.

Acum face bani din OnlyFans după ce mai mulți admiratori i-au spus că poate face și bani cu pozele incendiare pe care le postează pe rețelele de socializare.

Sportiva susține că după prima ei lună pe platforma pentru adulți viața i s-a schimbat radical. Își permite vacanțele mult visate și are bani destui cât să își cumpere mașina preferată și biciclete perfromante. Mai mult, povestește aceasta, nu îi pasă de gura lumii.

Alexandra Ianculescu locuiește acum în Olanda unde practică ciclismul și se bucură de pasiunile pe care le are.

Sportiva româncă se antrenează în continuare și spune că vrea să reprezinte Canada la Jocurile Olimpice de vară de la Paris din 2024.

Mai multe articole despre:
sportiva campioana onlyfans