MENIU

O bătrână de 75 de ani și-a vândut casa pentru a-i da banii unui bărbat necunoscut, de care s-a îndrăgostit pe Facebook. Escrocul s-a făcut nevăzut

Bătrână - imagine de arhivă

O femeie în vârstă de 75 de ani din SUA a crezut că a găsit dragostea pe Facebook, însă a ajuns să fie păcălită atât de tare încât să își vândă casa pentru a oferi o sumă uriașă de bani unui necunoscut. Bărbatul s-a dovedit a fi în cele din urmă un escroc.

Femeia a început să vorbească cu un bărbat pe platforma de socializare în luna martie a acestui an. Bărbatul i-a spus în repetate rânduri că s-a îndrăgostit de ea și i-a făcut fel de fel de promisiuni în privința unui viitor împreună, relatează Ziare.com, potrivit Insider.

Ulterior, acesta a început să-i ceară bătrânii  diverse sume de bani. Fără să aibă vreo bănuială, femeia i-a trimis banii în ciuda faptului că nu s-au văzut niciodată față în față.

În total, aceasta i-a virat suma de 95.000 de dolari, cea mai mare parte din bani provenind din vânzarea casei în care locuia.

Când și-a dat seama că a fost înșelată era deja pre târziu. Bărbatul a rupt orice legătură cu ea și s-a făcut nevăzut. Anchetatorii încearcă acum să îl identifice pe escroc.

 

Mai multe articole despre:
batrana batrana inselata facebook escroc dragoste