MENIU

O actriță celebră a murit. Detaliul înfiorător despre decesul artistei

O actriță celebră a murit. Detaliul înfiorător despre decesul artistei 

Sondra Locke, o mare actriță care a fost nominalizată pentru Premiile Oscar, a murit la vârsta de 74 de ani, în locuința sa din Los Angeles.

Actrița Sondra Locke a murit la vârsta de 74 de ani, în locuința sa din Los Angeles, California. Certificatul de deces precizează detaliile morții, aceasta suferind un stop cardiac, cauzat de cancerul la sâni și oase.

Artista a murit pe 3 noiembrie în California, potrivit presei americane, care citează site-ul de ştiri mondene Radar Online. Sondra Locke suferea de cancer mamar şi al oaselor. Departamentul de Sănătate Publică din regiunea Los Angeles a confirmat decesul vedetei americane, a precizat revista Variety.

Sondra Locke a fost nominalizată la Oscar în 1969 la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar" pentru interpretarea personajului Mick din filmul "The Heart Is a Lonely Hunter", o adaptare cinematografică a romanului omonim scris de Carson McCullers.

Pentru acelaşi rol, ea fusese nominalizată şi la Globul de Aur la două categorii - "cea mai bună actriţă în rol secundar" şi "cel mai promiţător actor debutant".

"Nu mai fusesem niciodată pe un platou de filmare, dar era ca şi cum m-aş fi întors acasă", a dezvăluia ea în 1978 pentru revista Variety.

Mai multe articole despre:
moarte Oscar actriţă Sondra Locke