MENIU

Nuntă de coşmar, deşi naşul a fost chiar edilul. Scandalul a pornit după DANSUL MIRILOR

Un ospătar a ajuns la spital, după ce a fost bătut crunt chiar de ginere, în timpul nunții sale. Incidentul a avut loc în Motru.

La nuntă, naşul a fost chiar edilul din Motru, Gigel Jianu. Nunta a fost una reușită, spun martorii, până la dansul mirilor, când ginerele, un timișorean, și-a ieșit, potrivit oaspeților, din fire, pentru că fiul său minor(dintr-o căsătorie anterioară) a fost ținut la ușă și nu și-a văzut pe tatăl dansând, scrie gorj-domino.ro

Ginerele a tăbărât cu pumnii pe un ospătar în vârstă de doar 18 ani, pe care l-a umplut de sânge. I-a aplicat ospătarului doi pumni în față, deși victima era doar un adolescent. Tiberiu Udroiu, elev de zece la un cunoscut liceu din municipiu, a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală, acesta fiind în prezent internat la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu.

Copilul de opt ani a rămas la ușile închise pentru că folosindu-se în interior gheață carbonică. Minorul a rămas la ușă cu ospătarul Udroiu, elevul de 18 ani, aflat sub contract part-time cu localul.

Ospătarul i-a explicat copilului că nu poate intra în sală decât după dansul mirilor, deoarece ușile sunt închise pe interior, dar acest lucru i-a fost aproape fatal.

"După dans, mirele a venit la fiul meu, care cântărește puțin peste 40 de kg, și i-a dat doi pumni în față, pe motiv că nu i-ar fi lăsat fiul în local. Mai avea puțin și îl omora că putea să-l arunce peste balustradă. După ce l-a umplut de sânge, asta în fața minorului, l-a pus pe fiul meu, să stea în genunchi în fața lui și a fiului său să își ceară scuze", a povestit tatăl băiatului.

 

Mai multe articole despre:
bătaie nuntă nunta bătaie scandal nuntă