MENIU

Nunta anului în showbiz: Smiley și Gina Pistol se căsătoresc - Ținutele spectaculoase și meniul de nuntă - VIDEO

Nunta anului în showbiz. Smiley și Gina Pistol se căsătoresc sâmbătă, după mai bine de șase ani de relație. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a arătat deja ce va purta la marele eveniment de la Palatul Snagov.

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc astăzi iar pregătirile pentru marele eveniment sunt pe ultima sută de metri. Nunta va avea loc la Palatul Snagov. Smiley și Gina Pistol au o relație de aproape 7 ani și au împreună o fetiță de 2 ani - Josephine. 

@smiley_omul Promit 🙏🏼 @gina.pistol ♬ PROMIT - FELI

Înainte cu doar câteva ore de nunta cu Gina Pistol, Smiley a postat un mesaj emoționant și o fotografie cu viitoarea lui soție și fiica lor, Josephine.

Gina Pistol este activă pe rețelele de socializare și le-a arătat fanilor pantofii și bijuteriile pe care le va purta în ziua cea mare. 

„Am dormit puțin și repede. Ne apucăm de treabă?”, a spus prezentatoarea. Gina Pistol a arătat bijuteriile pe care îi va purta la nuntă, dar și una dintre perechile de pantofi. Iubita lui Smiley a ales o pereche de cercei cu diamante de la un brand franțuzesc. Sandalele pe care vedeta le poartă la nuntă sunt semnate de casa de modă Jimmy Choo și sunt din colecția pentru mirese. Sandalele sunt albe, din satin, cu multe perle aplicate și costă 1.595 de euro.

Gina Pistol are și două rochii de mireasă Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” anunța că va avea două rochii de mireasă, pe care le-a creat împreună cu Irina Voinea, designerul care se ocupă și de ținuta lui Smiley. Cele două rochii sunt inspirate din stilul boho.  

Și Smiley a dat detalii și despre ținut sa. Costumul este realizat de creatoarea de modă Irina Voinea și este creat special făcut pentru el.

Gina Pistol a mărturisit că îi lasă cerceii moștenire fiicei sale.

„Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus Gina Pistol pe Instagram

 

MUZICĂ ȘI DANS LA NUNTA LUI SMILEY ȘI GINA PISTOL

Smiley și Gina Pistol au pregătit multe surprize invitaților ce le vor fi alături astăzi, în ziua nunții. Pe pagina sa de Instagram, Gina Pistol a declarat că va avea un obiect neobișnuit, dar de mare ajutor pentru toate invitatele sale. Mai exact, doamnele și domnișoarele care vor obosi dansând pe tocuri, vor putea să își schimbe pantofii cu balerini.

Mai mult, aceasta spune că va avea grijă de invitații săi și a doua zi și le va pune la dispoziție pastile efervescente pentru a ameliora stările de rău.

 

CE AU PE MASĂ INVITAȚII DE LA NUNTA LUI SMILEY ȘI GINA PISTOL

Meniul va fi unul combinat, cu mâncare tradițională, dar și preparate din bucătăria internațională. Iar de pregătirea preparatelor se vor ocupa cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cărora Gina le-a fost alături 11 sezoane în cunoscuta emisiune TV.

Mai multe articole despre:
nunta smiley gina pistol smiley gina pistol