MENIU

Nume legate de OMV, pe geamul celui mai scump magazin pentru bărbați din lume - Opulență dusă la extrem

Un nume important legat de afacerea OMV se află pe geamul celui mai scump magazin pentru bărbați din lume. 25.000 de dolari pentru un costum, iar o cravată are valoarea de 1.000 de dolari. Acestea sunt costurile pentru cumpărături la Casa Bijan din Beverly Hills, cel mai scump magazin pentru bărbați din lume. 

Casa Bijan se află pe strada Rodeo Drive, în inima orașului Beverly Hills. Afacerea este deschisă de 40 de ani, dar nu vă deranjați să veniți decât dacă aveți mulți bani și nu vă gândiți că puteți veni doar să vă plimbați pentru că aici cumpărăturile se fac doar pe bază de programare.

În fața buticului este parcat un Rolls Royce galben, semnat de Bijan. Unii oameni spun că Bijan este exagerat, dar exact asta caută clienții. Caută acele culori puternice, acele imprimeuri îndrăznețe.

Pe Youtube, proprietarul Nicolas Bichon se laudă cu cât de mult costă lucrurile. Spre exemplu, o jachetă costă 12.000 de dolari. Acestea sunt de aligator.

În cazul în care ești înnebunit după o jachetă roșie de motociclist din piele de cangur, aceasta este una frumoasă, costă 18.500 de dolari. Paul Manafort a cheltuit 520.400 de dolari la acest magazin. O jachetă de piele de culoarea muștarului, un blazer lavandă sau câteva lucruri albastre... nu sunt pentru toată lumea, cu siguranță.

Dar sunt pentru două nume importante din România care se află pe geamul magazinului: Dan Ioan Popescu și Nicolae Bogdan Buzăianu.

Mai multe articole despre:
nume omv magazin