MENIU

Doi grei ai PSD, audiați de procurorii DNA: Bădălău și Țuțuianu dau explicații în dosare de corupție

Adrian Țuțuianu

Niculae Bădălău, președintele executiv al PSD, a ajuns, luni dimineață la DNA, acolo unde a fost audiat de procurorii anticorupție. Acesta a venit însoțit de fiul său, care a dat și el explicații în fața oamenilor legii. Tot astăzi, la sediul DNA a ajuns și președintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Adrian Țuțuianu. 

Niculae Bădălău a stat 10 minute în sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), susținând că a fost citat în calitate de martor. "Nu-s eu principalul actor, din fericire! Este o cercetare in rem în care am calitatea de martor", a declarat președintele executiv al PSD.

Acesta a fost însoțit de fiul său, care, la rândul lui, a dat explicații tot în calitate de martor. Întrebat despre motivul vizitei fiului său la DNA, Bădălău le-a spus jurnaliștilor că "ar trebui să-l întrebe pe dânsul despre acest lucru". 

Totodată, luni dimineață a ajuns în fața procurorilor și Adrian Țuțuianu, președintele Comisiei parlamentare de controla al SRI. La ieșirea din sediul DNA, acesta a declarat că a fost citat în calitate de martor.

"Un dosar care privește fapte ale altora. Am spus ce am avut de spus, am consemnat într-o declarație pe o pagină și jumătate. Chiar nu știu cine este vizat. Am fost citat în calitate de martor. Am fost întrebat de două firme și de o anumită lucrare publică, un drum național în județul Dâmbovița", a spus Țuțuianu. 

Mai multe articole despre:
DNA PSD anticorupţie Nicolae Bădălău