MENIU

"Nu votați ca oile lui Daea!" Ce fărădelegi au făcut aleșii PSD-ALDE în "miercurea neagră"

<p>Nu votati ca oile lui Daea!</p>
Scandal &icirc;n Parlament
<p>Nu votati ca oile lui Daea!</p>

În ziua în care trupul Regelui Mihai a ajuns în România, PSD îşi vede mai departe de planurile privind legile justiţiei.

Mai întâi, au modificat regulamentul pentru ca Opoziția să nu le mai poată pune piedici în adoptarea acestora, adică să nu mai apară amendamente noi în plen.

Apoi, în aceeaşi zi, vor să aprobe pe repede-înainte şi celelalte două legi din pachetul pe Justiţie. Pentru toate acestea, PSD avea nevoie de UDMR. Partid care își doreşte să fie înființat un liceu romano-catolic în Târgu-Mureş. La primele ore ale dimineții s-a tranșat și această negociere.

Șapte deputati PMP, in frunte cu Robert Turcescu, au protestat în ședința de plen: "Nu votați ca oile lui Daea! Veți vedea că este un pericol major pentru dezbaterea parlamentară", a spus Turcescu de la tribună, in timp ce colegii lui de partid au afișat pancarte cu mesajele "Jos Cenzura!" și "Parlamentul nu e moșia lui Dragnea".

Tirania majorității. Modificarea la Regulamentul Camerei, publicată în Monitor. Opoziția, cenzurată

Modificarea la Regulamentul Camerei Deputaților a fost publicată în Monitorul Oficial. Raluca Turcan a venit la tribuna Parlamentului și a anunțat: "De astăzi nu mai avem cum să dezbatem amendamentele respinse"

Plenul Camerei Deputaților a votat proiectul de modificare a Regulamentului Camerei Deputaților. Au fost 177 de voturi "pentru", 88 "împotrivă" și 3 "abtineri". Raluca Turcana replicat: " Să vă fie rușine"

 
Mai multe articole despre:
legile Justitiei