MENIU

Nu știi ce să îi cumperi lui de Crăciun? Cele mai tari cadouri!

Crăciunul aproape a sosit, iar Playtech are lista celor mai interesante dispozitive pe care i le poți face lui cadou în aceste zile.

Moș Nicolae a trecut, dar asta nu înseamnă că perioada cadourilor s-a terminat. Pentru a te ajuta să alegi lui un cadou mai ușor de Crăciun, cei de la eMAG au o listă de produse la reducere, perfecte pentru a fi dăruite. Am selectat zece dintre acestea, fiecare făcând parte dintre-o categorie diferită, și le-am inclus în articolul acesta.

Cadouri de Crăciun - Ceas Smartwatch LG R

Mulți au spus despre el că este cel mai bun smartwatch la momentul acesta pe piață. Un lucru este clar, totuși: este cu siguranță printre cele mai elegante. Ceasul inteligent LG R este cea mai bună realizare a celor de la LG în materie de smartwatch-uri și beneficiază de Android Wear, sistemul de operare de la Google pentru dispozitive purtabile. Ca specificații, acesta include 512GB RAM, 4GB pentru stocarea datelor, un procesor Snapdragon 400 de 1,2 GHz și o baterie de 410 mAh. 

Cadouri pentru el - Dronă Syma X4

Cine nu ar vrea o dronă? Quadrocopterul Syma X4 este unul dintre cele mai ”cool” cadouri pe care le puteți dărui. Syma poate fi controlată de la o distanță de maxim 50 de metri pentru 6-8 minute în continuu, iar vârsta minimă pentru a opera acest dispozitiv este de minim 14 ani. 

Vezi toate cadourile pe care i le poți face






Mai multe articole despre:
cadou dronă smartwatch