MENIU

Amestecul de cuișoare şi semințe de in te scapă de două mari probleme de sănătate

Amestecă cuișoare cu semințe de in deoarece este o combinaţie reuşită pentru combaterea bolilor şi menţinerea unei stări optime de sănătate. Mai mult decât atât, acestea stimulează arderea depozitelor de grăsimi și elimină paraziţii intestinali. Află cum se prepară și cum se administrează!

Amestecul cu semințe de in și cuișoare ajută la detoxifierea colonului, stimulează arderea depozitelor de grăsimi din corp şi elimină paraziţii intestinali. Pentru a prepara acest remediu, adaugă în râșnița electrică de cafea 100 grame seminţe de in şi 10 cuişoare uscate. Amestecă foarte bine cele două ingrediente, astfel încât să obţii o pudră fină. Acest conținut se consumă două linguri, timp de trei zile consecutive. Apoi trebuie să faci pauză trei zile și continui administrarea pentru încă trei zile. Continuă acest proces timp de o lună. Poți adăuga pudra într-un pahar cu apă plată sau o poți folosi în preparatele ușoare servite la micul-dejun.

Conform floaredetei.ro, este contraindicat femeilor însărcinate sau celor care alăptează, persoanelor care se confruntă cu gastrită, ulcer, constipaţie cronică, hemoroizi, cistită şi pielonefrită, probleme cu coagularea sângelui sau celor care urmează să sufere o intervenţie chirurgicală.