MENIU

Nu e glumă! Românii pot cere bani de la stat pentru transportul spațial de bunuri și persoane

Antreprenorii care desfășoară deja activități de transport spațial de bunuri și persoane au o oportunitate unică de a-și moderniza afacerile utilizând fonduri nerambusabile.  În România funcționează în prezent două societăți comerciale care au drept obiect principal de activitate transporturile spațiale de bunuri și persoane. 

România ar trebui să investească 237 miliarde de dolari în infrastructură până în anul 2040, conform unui raport al Global Infrastructure Hub, o inițiativă sprijinită de G20 (grupul celor mai puternice 20 de economii de pe plan mondial), scrie avocatnet.ro.

Antreprenorii interesați de această oportunitate se pot adresa Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat care a lansat, în data de 16 august, programul pentru Comerț și Servicii 2017.

Dacă cele mai multe proiecte vor viza dezvoltarea unor cabinete stomatologice sau a unor magazine alimentare, cei mai îndrăzneți antreprenori vor putea depune cereri de finanțare pentru extinderea afacerilor pe care le dețin în domeniul tranportului spațial de bunuri și persoane, activitatea fiind eligibilă.

Mai multe articole despre:
transport spaţial transport spaţial fonduri