MENIU

"Nu cazăm românce, sunt prostituate". Umilinţa Alecsandrei, absolventă a Universităţi din Hull

Alecsandra Puflea

Alecsandra Puflea, absolventă a Universităţii din Hull şi-a rezervat online o cameră la hotelul Holiday Inn Express din Ferensway, cu prietenul ei pe 6 iulie. La recepţia hotelului a avut parte de o experienţă traumatizantă, după ce recepţionera i-a refuzat cazarea pe motiv că este româncă.

Alecsandra a povestit că: „S-a uitat la ID și mi-a spus că nu pot sta în hotel. Atunci am încercat să îi arăt permisul auto britanic, dar mi-a spus că nu pot sta în hotel pentru că sunt din România.”

Românca a plecat din hotel și s-a dus plângând la poliție. Acolo a povestit ce i s-a întâmplat.

„Nu toate româncele sunt prostituate, nu îi poți trata pe toți la fel din cauza naționalității lor”, a mai declarat ea, scrie hull.dailymail.co.uk.

Potrivit Hull Daily Mail, managerul hotelului a refuzat să comenteze cu privire la motivele pentru care româncei i-a fost refuzată cazarea, dar a spus că nu poate fi vorba despre chestiuni rasiale.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Humberside a confirmat că s-a primit o plângere din partea Alecsandrei Puflea.

El a spus că incidentul este tratat potrivit legislației cu privire la ura rasială. "Ofițerii au vorbit cu directorul general al hotelului și politica lor va fi revizuită”, a anunțat poliția.

Mai multe articole despre:
româncă cazare hotel Alecsandra Puflea