MENIU

Nu ai văzut telefon mai frumos decât ăsta! Ce au făcut chinezii e artă

După cum se poate vedea şi în imaginile de mai jos, Serendipity S7 este candidatul perfect pentru cea mai mai mică margine a ecranului la un telefon.  

Într-o piaţă în care suntem zilnic asaltaţi cu noi modele de telefoane pentru un public incredibil de variat, rămâi din ce în ce mai surprins când o companie reuşeşte să iasă în faţă cu ceva original şi atrăgător. Cu toate acestea, exact aceasta a fost situaţia cu noul Serendipity S7 al unei companii asiatice mai puţin cunoscute.

În principiu, companii precum Apple, Samsung, Gionee sau Vivo împing la maxim limitele tehnologiei actuale în momentul în care fac eforturi pentru obţinerea celui mai subţire aparat. În acelaşi timp însă, există şi producători precum  sau Serendipity care vor să ne impresioneze cu altă trăsătură ce ţine de dimensiuni uimitoare. De această dată este vorba de marginea ecranului care, cu cât este mai mică, cu atât oferă utilizatorului impresia că . Deşi este greu, dacă nu imposibil, să aproximaţi dimensiunea ei din imaginea de mai jos, merită să aveţi în vedere că are doar ...

Vezi cum arată smartphone-ul și și află totul despre el







Mai multe articole despre:
Apple Samsung sharp serendipity s7