MENIU

Nu a fost sinucidere. De ce a murit de fapt artistul "Zombie Boy"

<p>Zombie Boy</p>
<p>Zombie Boy</p>
<p>Zombie Boy</p>
<p>Zombie Boy</p>
Zombie Boy

Artistul canadian poreclit "Zombie Boy", unul dintre colaboratorii apropiați ai lui Lady Gaga, a murit în urma unui accident nefericit, au anunțat luni medicii legiști din Montreal. La câteva zile după anunțul privind moartea modelului, Lady Gaga și-a exprimat regretul privind "sinuciderea" prietenului, dar ulterior a revenit asupra mesajului.

Top modelul masculin Rick Genest a devenit cunoscut în toată lumea ca urmare a apariției sale în mai multe producții Lady Gaga, inclusiv în clipul "Born This Way".

Poreclit "Zombie Boy" ca urmare a tatuajelor bizare de pe tot corpul, inclusiv pe cap, Rick Stephan Genest a fost găsit mort pe caldarâmul din fața apartamentului său din Montreal pe 1 august 2018, potrivit Canadian Press.

Deși inițial a circulat zvonul privind sinuciderea, verdictul final al legiștilor combat această variantă. Experta Melissa Gagnon spune că artistul de 32 de ani a căzut accidental de la balconul său aflat la etajul trei, unde ieșise să fumeze.

Potrivit necropsiei, nivelul de alcool din sângele lui Genest depășea de trei ori limita permisă șoferilor, dar artistul nu se afla în stare de psihoză sau delir.

Mai multe articole despre:
Zombie Boy