MENIU

Nouă numire la Palatul Victoria. Cine este Dragoș Condrea, secretarul general al Guvernului

Dragoș Condrea a fost numit secretar general al Guvernului

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, l-a numit marți seară pe Dragoş Condrea în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, după demisia lui Antonel Tănase. Până acum, Condrea a ocupat funcția de director al Direcţiei juridice din cadrul SGG.

”Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi pe Dragoş Condrea în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea prim-ministrului, Secretariatul General al Guvernului (SGG) face parte din Aparatul de lucru al Guvernului”, a transmis, marţi, Guvernul. 

După ce a lucrat mai mulți ani în sistemul bancar, Dragoș Condrea a fost, între anii 2002 și 2003, director în cadrul Direcţiei de Combatere a Corupţiei şi Prevenirea Criminalităţii Organizate din cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru, SGG, și, ulterior, până în 2004, director în cadrul Corpului de Control al Guvernului.
Din 2004, Condrea a fost șeful Direcţiei Generale Juridice din cadrul Cancelariei Primului-Ministru și, în perioada februarie - mai 2009, consilier personal al ministrului sănătăţii. Până în prezent, a ocupat funcția de director juridic în cadrul SGG.

Condrea a fost numit în locul lui Antonel Tănase, care a demisionat în aceeași zi. Detalii despre acest subiect sunt disponibile AICI.