MENIU

Noua modă a tinerilor de a-şi găsi perechea. Tot mai mulţi fac asta, deşi unii cred că e dezgustător

Britanicii care își caută perechea au la dispoziție un nou site de matrimoniale, unde utilizatorii trebuie să încarce fotografii în care apar complet dezbrăcați.

NudistFriends este un site de tipul ”Tinder pentru oameni dezbrăcați, care oferă un mediu prietenos și confidențial pentru nudiști care sunt în căutare de prietenii, relații și resurse privind stilul de viață al nudiștilor. Nudismul este un mod distractiv și sănătos, pentru bărbați și femei, de a socializa și a trăi fără haine. Naturismul este o filosofie care pune preț pe simplitate și armonia cu natura”, se arată pe site-ul în cauză.

Site-ul are deja 700.000 de utilizatori. Scufundări, picnicuri, plimbări pe plajă sau jet-sky sunt câteva dintre activitățile pe care ar vrea să fle facă nudiștii înscriși pe acest site, scrie b1.ro.

Cei care dețin pagina de internet atrag atenția că nu vor permite postarea de fotografii cu tentă sexuală sau cu conținut erotic, site-ul fiind dedicat nudismului și naturismului.

Acesta nu este prima astfel de inițiativă din capitala britanică.

În acest an, tot la Londra, s-au deschis un restaurant și o terasă pentru nudiști. De asemenea, luna trecută sute de bicicliști au ieșit dezbrăcați pe străzile orașului pentru a participa la World Naked Bike Ride, eveniment care, de altfel, se desfășoară în mai multe orașe ale lumii și ai cărui participanți vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la impactul combustibilor fosili asupra schimbărilor climatice și asupra pericolelor la care sunt expuși biciciștii pe șosele.

Mai multe articole despre:
întâlniri cuplu nudism pereche site de dating